Navigatie

Privacyverklaring

Privacyverklaring opgesteld op 24 mei 2018:

Privacy van de klanten van De Stickerie is van groot belang. Daarom leef ik de privacywet na welke is vast gelegd per 25 mei 2018 (ook wel AVG genoemd). Dit betekent dat jullie gegevens veilig zijn bij mij en dat ik deze altijd netjes gebruik.

In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij mijn webshop www.destickerie.nl allemaal doe met informatie die ik over jullie te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van je bijhoud, neem dan contact op met mij: Nicky Dute-Mentink.

Afhandelen bestelling;
Wanneer je in mijn webshop een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. ik mag je persoonsgegevens aan onze bezorgdienst (PostNL) doorgeven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres en factuuradres. Deze heb ik nodig vanwege het contract wat ik met je sluit tijdens het plaatsen van je bestelling. Ik bewaar deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaarplicht).

Gegevens verstrekken aan derden:
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van mij kunnen ontvangen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werk ik samen met:
• Post NL

Contactformulier en nieuwsbrief:
Met het contactformulier kunt je mij vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je e-mailadres en naw-gegevens. Deze heb ik nodig vanwege het contract dat ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie.
Ik werk niet met een nieuwsbrief.

Je account:
Wanneer u een bestelling plaatst in de webshop, kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. U moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maak je een account, waarop je kunt inloggen met je gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld vaker bestellingen in mijn webshop plaatst omdat je gegevens onthouden worden.
Hiervoor gebruik ik je naw-gegevens, e-mailadres, factuuradres, betalingsgegevens en geslacht. Deze heb ik nodig vanwege het contract dat ik met je sluit. Ik bewaar deze informatie totdat je het account zelf opheft.
Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt en je kunt dit account opheffen wanneer je wilt.

Reclame:
Ik wil je graag reclame laten zien over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doe ik via:
• Social media, met name Facebook en Instagram
Vind je dit vervelend of storend dan kun je je eenvoudig op de vind ik niet meer leuk button klikken op facebook of mij ontvolgen via Instagram zodat je mijn berichten niet meer voorbij ziet komen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen:
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf of een wettelijke verplichting aan de belastingsdienst).
In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies:
Mijn webshop gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar ik informatie in kan opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar ik kan er ook mee zien dat je mij weer bezoekt.
Elke keer als je mijn webshop bezoekt, toon ik een melding met uitleg over cookies. Hierbij zal ik vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van mijn webshop werken dan niet meer naar toebehoren.

Websiteprovider:
Ik werk samen met mijn webwinkel om alle gegevens binnen mijn webshop te beheren. Met mijn webwinkel heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten. Hierin staan strikte afspraken over wat zij bij mogen houden.

Beveiliging:
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Om je privacy te beschermen, neem ik de volgende maatregelen:
• Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (SSL) waarmee alle informatie tussen jouw en mijn webshop (via shoppagina) wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring:
Wanneer mijn webshop wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens:
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van je heb, kun je altijd contact met mijn opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
• Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doen
• Inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
• Het laten corrigeren van fouten
• Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• Intrekken van toestemming
• Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

Klacht indienen:
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help of heb geholpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

De Stickerie
tnv Nicky Dute-Mentink
Mekkelhorstweg 3
7623 AE Borne
Nederland
06-20246860
info@destickerie.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2019 Destickerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel